السلام عليكم
انا النهاردة جايبة لكم احلي طبق محشي
بصوا بقي
المطلوب/
بزنجان ابيض او اسود زي ماتحبي يكون طويل بتاع المحشي يعني
زيت للقلي
الطريقة/
1/قوري البزنجان واغسليه كويس
2/حطي طاسة علي النار وفيها زيت يكفي كمية البزنجان
3/لما الزيت يسخن حطي البزنجان وشوحيه يعني يادوب يصفر متحمرهوش قوي علشان طعمه ميغيرش
وقلبيه من كل الجوانب
لما يطلع من الزيت هتلقيه زبل
جهزي خلطة المحشي بتاعتك وابداي في الحشي
لما ترصيه في الحلة كانك بتدخليه في بعض علشان الارز ميطلعش منه
وانصحك رصيه زي دواير كده الحلة هتاخذ كتير ولما تقلبيها هتلقيها دوائر وشكلها حلو
والله لو جربتوها هتدعولي
لانها طريقة جميلة
اه ممكن تحطي ملعقه زيت عليه بعد مينشف من الماء او الشوربة توزعيها علي وش الحلة وهدي النار ليستوي
وشوفي وابقي قوليلي رايك
يارب تعجبكم